Home
Certificeringen
Klachten
Contact

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Inbraak, diefstal en vandalisme zijn vooral vervelend om de gevolgen die eraan vastkleven.

Of een inbraak nu “geslaagd” is of niet, het beste is als de crimineel niet eens aan zijn klus begint.

Daarom werken wij niet alleen met systemen die pas als de daad plaatsvindt afgaan, maar bieden wij preventieve beveiliging oplossingen.

NCP GECERTIFICEERD
ALARMSYSTEEM

De Honeywell Galaxy® beveiligingslijn biedt een volwaardig alarmsysteem tegen inbraken.

De alom gevierde Galaxy® technologie is geschikt voor de behoeften van de kleinste tot de grootste beveiligingsinstallaties.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
DRAADLOOS

In plaats van het bedrade Galaxy® systeem is er ook de mogelijkheid om een NCP gecertificeerd draadloos systeem van videofied te installeren.

Doordat uw alarmsysteem met het internet verbonden is kunt u door middel van een app op de mobiel altijd op de hoogte zijn van wat zich thuis afspeelt.

TOEZICHT EN PREVENTIEF
CAMERASYSTEEM

Camera’s schrikken af. Een aantal goed geplaatste camera’s kunnen daarom alleen omdat ze er zijn al van groot belang zijn.

Maar als het wel een keer mis gaat, zijn de beelden zo terug te halen.

De camera’s van Dahua zijn er onder andere in full color of infrarood. Ook zijn er uitvoeringen voor donkere omgevingen. Voor iedere situatie bestaat dus een camera die het goed in beeld brengt!

ALLES VOOR DE INGANG
TOEGANGSSYSTEMEN

De deurintercom heeft zich de afgelopen jaren bewezen als prachtuitvinding. En Siedle bouwt alles voor uw ingang.

De deurintercom is er in twee uitvoeringen: audio en video. Omdat zij aangesloten zitten op uw netwerk kan een bezoeker via computers, vaste- en mobiele telefoons en zelfs onder het televisiekijken worden beantwoord.

De combinatie intercom en brievenbus is een prachtige mogelijkheid die ook geboden wordt. Zo vormt het station van Siedle de ultieme ontvangspost voor al uw bezoekers. De soorten en maten lopen uiteen, er is er zeker een die bij uw bedrijf of huis past.

Kaart- en vingerafdruklezers behoren ook tot de faciliteiten.

Het aanbod van producten voor uw deuren is eindeloos!

UNIVERSELE TOEPASSING
DEURTELEFOON

De PORTADIAL deurtelefoon is géén intercom.

Ze is een telefoon, en functioneert ook als zodanig. Ze kan aangesloten worden op iedere telefooncentrale, type analoog toestel of SIP aansluiting.

Door de sterke behuizing is ze molestbestendig, en omdat het een telefoon is bevindt het interface zich niet aan de muur maar op een locatie bijvoorbeeld binnen het gebouw. Dit draagt bij aan de inbraakbestendigheid.

MEER INFORMATIE?
NEEM CONTACT OP
0299 72 02 78