Het gemak van de toekomst, nu in huis

De mogelijkheden met domotica kennen geen grenzen. Met de nieuwste technologie stellen wij u in staat zowat elk apparaat in huis gemakkelijk te bedienen, óf het bedient zichzelf.  Ottenhof Elektrotechniek is trotse domotica dealer van onder andere: NIKO Home Control II, Google Nest Pro, Eaton xComfort en Paxton Net2.

Paxton Net2

Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden.

Google Nest Pro

De slimme thermostaat van Google Nest Pro is meer dan een thermostaat die met een app bestuurd kan worden. Ze leert onder andere van uw gedrag thuis, en past de temperatuur van de kamer daarop aan. ‘s Nachts wat minder warm, als niemand thuis is ook. Daarnaast levert Nest ook domotica als slimme rookmelders en camerabeveiliging.

NIKO Home Control II

Het hele huis besturen via een app of via een touch-screen aan de muur. NIKO Home Control maakt het mogelijk, zeer gebruiksvriendelijk én in stijl. De mogelijkheden variëren van rolluiken tot verlichting, maar NIKO Home Control kan meer. Ook de airconditioning en ventilatie is bij te stellen en te regelen, en met speciale voorinstellingen kunnen de lampen in een kamer met één druk op de knop worden gedimd of versterkt naar een bepaalde sfeer.

Eaton xComfort

Met een app en eigen programmeersoftware is letterlijk alles mogelijk en kan alles geautomatiseerd verlopen. xComfort bevat onder andere inbraak- en brandalarmen, draadloze schakelaars en een zuinige thermostaat die werkelijk overal op aangesloten kunnen worden.