Home
Certificeringen
Klachten
Contact

GEMAK VAN DE 21E EEUW

Het gemak van de toekomst, nu in huis.

Ottenhof Elektrotechniek is trotse domotica dealer van onder andere

 NIKO Home Control II,

Google Nest Pro, EATON XComfort en Bits & Bytes.

ALLES ONDER CONTROLE
BITS&BYTES HOME

Bits & Bytes (B&B) is een open systeem dat met u mee verandert. U bestuurt alle aspecten van uw huis met het grootste gebruiksgemak en u zelf of uw installateur kan zonder veel moeite aanpassingen of toevoegingen maken.

B&B is bovendien compatibel met andere domotica-protocollen zoals KNX, waardoor het systeem universeel inzetbaar is. Door de wijze waarop B&B ontworpen is, werken alle onderdelen apart van elkaar. Dit houdt in dat bij defecten altijd nog gebruik kunt maken van alle nog werkzame onderdelen.

Ottenhof Elektrotechniek werkt voor de installatie van B&B domotica samen met Walthuis Domotica, een absolute specialist op dit gebied en de exclusieve importeur van B&B in Nederland. 

Meer over Walthuis Domotica

SLIMME THERMOSTAAT
GOOGLE NEST PRO

De slimme thermostaat van Google Nest Pro is meer dan een thermostaat die met een app bestuurd kan worden.

Ze leert onder andere van uw gedrag thuis, en past de temperatuur van de kamer daarop aan. ‘s Nachts wat minder warm, als niemand thuis is ook.

Daarnaast levert Nest ook domotica als slimme rookmelders en camerabeveiliging.

LUXE VORMGEVING
NIKO HOME CONTROL

Het hele huis besturen via een app of via een touch-screen aan de muur. NIKO Home Control maakt het mogelijk, zeer gebruiksvriendelijk én in stijl.

De mogelijkheden variëren hier net als bij de eNet domotica serie van JUNG van rolluiken tot verlichting, maar NIKO Home Control kan meer.

Ook de airconditioning en ventilatie is bij te stellen en te regelen, en met speciale voor instellingen kunnen de lampen in een kamer met één druk op de knop worden gedimd of versterkt naar een bepaalde sfeer.

ALLES DRAADLOOS
EATON xComfort

Met een app en eigen programmeersoftware is letterlijk alles mogelijk en kan alles geautomatiseerd verlopen.

xComfort bevat onder andere inbraak- en brandalarmen, draadloze schakelaars en een zuinige thermostaat die werkelijk overal op aangesloten kunnen worden.

MEER INFORMATIE?
NEEM CONTACT OP
0299 72 02 78