Home
Certificeringen
Klachten
Contact

RENDABEL, ÉN GOED VOOR HET MILIEU

Het broeikaseffect en de oprakende fossiele brandstoffen vormen vandaag de dag al een bedreiging voor de toekomst. Hoe gaan we straks met energie om? Kunnen onze auto’s nog wel rijden?

De eerste elektrische auto’s rollen inmiddels van de fabrieksband, wind- en zonne-energie maken hun opmars en zuinigere apparaten als LED-lampen zijn de nieuwe standaard sinds het wettelijk verboden is geworden om gloeilampen te maken.

Ottenhof Elektrotechniek helpt u om uw energie duurzaam op te wekken en duurzaam te gebruiken.

GROENE STROOM
ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zijn een investering op de lange termijn. Hoogwaardige panelen leveren een hoger rendement en besparen dus ook meer op uw stroomrekening.

Grote installaties kunnen zelfs een besparing van 100% op uw stroomrekening betekenen!

Als gecertificeerd dealer van KerstEnergy leveren en installeren wij uw zonnepanelen op deskundige wijze.

ZUINIG, WEINIG ONDERHOUD
LED-VERLICHTING

Wist u dat er sinds 1 september 2016 een verbod van kracht is op de fabricage en verkoop van gloeilampen?

De zuinigste en beste vervanger is de LED-lamp. Het scheelt ten eerste op uw stroomrekening, ten tweede zijn de huidige LED-lampen van dusdanige kwaliteit dat ze niet te onderscheiden zijn van de oude gloeilampen.

Dit komt door de RGB-kleuren waarmee het licht van een klassieke gloeilamp kan worden nagebootst.

CO2-VRIJ RIJDEN
ELEKTRISCHE AUTO’S

Elektrisch rijden wint aan populariteit en is nog voordelig ook. In combinatie met eigen opgewekte zonne-energie hoef nauwelijks nog te betalen voor je auto. 

Wij installeren laadpalen en -stations van het merk Ratio, Evbox, Newmotion en Mennekes uiteraard adviseren wij welk model het beste is voor uw bedrijfsvloot of particuliere auto.

MEER INFORMATIE?
NEEM CONTACT OP
0299 72 02 78