Home
Certificeringen
Klachten
Contact

UTILITEITSBOUW

Bedrijfspanden, groot en klein, vragen om op maat gemaakte elektrotechniek van de hoogste kwaliteit. Ottenhof Elektrotechniek heeft de ervaring en kennis in huis om van ieder project een succes te maken.

Het bouwen, inrichten en onderhouden van kantoor- en winkelpanden industriegebouwen, scholen en andere gebouwen behoren tot onze specialiteiten.

Bekijk hieronder welke diensten wij onder andere bieden voor utiliteitsbouw.

AANSLUITINGEN
LICHT- EN KRACHTINSTALLATIES

Om de stroomvoorziening van uw hele bedrijf goed en betrouwbaar op orde te hebben adviseren wij in samenwerking met u wat de beste oplossingen zijn en welke voorzieningen nodig zijn.

Lichtinstallaties (230V) zijn onmisbaar maar moeten wel op de juiste plaats zitten. Daarnaast is het ook belangrijk dat er genoeg aansluitingen zijn. Afhankelijk van de wensen van de klant plaatsen wij aansluitingen waar nodig en op een zo gunstig mogelijke plek. 

Krachtinstallaties (400V) komen in beeld wanneer machines en apparatuur om meer spanning vragen dan gewoonlijk. Denk hier bijvoorbeeld aan drukpersen of zware verpakkingsmachines. Ottenhof Elektrotechniek adviseert en installeert betrouwbare krachtinstallaties.

DESKUNDIG GEPLAATST
BRANDBEVEILIGING

Veel branden kunnen voorkomen worden door goede controle en goed aangelegde elektrotechniek. Het is voor veel verzekeringen zelfs verplicht dat installaties zijn gekeurd volgens de geldende normen.

Daarnaast is de aanwezigheid van noodverlichting vaak wettelijk verplicht.

Wij adviseren over hoe de brandveiligheid optimaal is, plaatsen alle verlichting en brandmelders en keuren tevens de gehele elektrotechnische installatie.

Meer info
Bekijk certificeringen

REACTIEF EN PREVENTIEF
BEVEILIGING

Veiligheid staat natuurlijk vooraan in ieder bedrijf. Om wat voor reden het ook nodig is en waar het ook voor gebruikt gaat worden, een beveiligingsinssysteem moet altijd op maat gemaakt worden. 

Ottenhof Elektrotechniek biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de vereisten. Wij zijn ruim gecertificeerd en leggen onder andere de volgende systemen aan:

  • Alarmsystemen van Galaxy en VideoFied

  • Camerabeveiliging van Dahua

  • Toegangssystemen van Siedle en Portadial

Meer info
Bekijk certificeringen

GEMAK OP DE WERKVLOER
DOMOTICA

Alle mogelijkheden van de technologie van vandaag kunnen een enorme impact hebben op de werkvloer. 

De domoticamerken zijn toepasbaar op een grote schaal, op die manier kunnen bijvoorbeeld de verlichting en zonneschermen centraal bediend worden.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer info
Bekijk certificeringen

ALLES VERBINDEN
DATA-INSTALLATIES

Om een totaalpakket te kunnen bieden aan onze klanten bieden wij ook een volledige data-installatie.

Ottenhof Elektrotechniek is een Panduit Registered installer. Wij verzorgen de complete data voorziening van glasvezelaansluiting tot UTP-bekabeling door het gebouw heen.

Kijk bij onze competenties voor wat wij nog meer bieden!

MEER INFORMATIE?
NEEM CONTACT OP
0299 72 02 78