Home
Certificeringen
Klachten
Contact

WONINGBOUW

Onder onze activiteitengebieden behoort ook de woningbouw. Van kleinschalige projecten zoals woonhuizen en villa’s tot grootschalige renovatieklussen zoals een hotel, Ottenhof Elektrotechniek staat voor u klaar.

Omdat ieder project uniek is en om een andere aanpak vraagt, werken wij nauw samen met de opdrachtgever en de eindgebruiker om tot het beste resultaat te komen. Afhankelijk van uw wensen leggen wij compleet nieuwe installaties aan, maar we verzorgen ook wijzigingen of uitbreidingen van bestaande installaties.

Ottenhof Elektrotechniek werkt veelal samen met aannemers waar wij al jarenlang mee samenwerken. Hierdoor is een uitstekende vertrouwensrelatie ontstaan en kunt ook u dus vertrouwen op een goed verlopend installatietraject en een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Bekijk hieronder welke diensten wij onder andere leveren in de woningbouw.

AANSLUITINGEN
LICHT- EN KRACHTINSTALLATIES

Een betrouwbare stroomvoorziening die aan de vereisten voldoet komt op de eerste plaats in ieder project. Ottenhof Elektrotechniek adviseert in samenwerking met u wat de beste oplossingen zijn en welke voorzieningen nodig zijn.

Lichtinstallaties (230V) zijn onmisbaar maar moeten wel op de juiste plaats zitten. Daarnaast is het ook belangrijk dat er genoeg aansluitingen zijn. Afhankelijk van uw wensen plaatsen wij aansluitingen waar nodig en op een zo gunstig mogelijke plek.

Krachtinstallaties (400V) komen in beeld wanneer er apparatuur in huis is die meer spanning vraagt dan de gewoonlijke 230 volt. Steeds meer mensen schaffen tegenwoordig bijvoorbeeld een whirlpool, sauna of zwembad aan. Deze luxeproducten vereisen een krachtinstallatie. Ottenhof Elektrotechniek realiseert aanvullende stroomvoorzieningen zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw luxe woning.

DESKUNDIG GEPLAATST
BRANDBEVEILIGING

Veel branden kunnen voorkomen worden door goede controle en goed aangelegde elektrotechniek. Het is voor veel verzekeringen zelfs verplicht dat installaties zijn gekeurd volgens de geldende normen.

Daarnaast is de aanwezigheid van noodverlichting vaak wettelijk verplicht.

Wij adviseren over hoe de brandveiligheid optimaal is, plaatsen alle verlichting en brandmelders en keuren tevens de gehele elektrotechnische installatie.

Meer info
Bekijk certificeringen

REACTIEF EN PREVENTIEF
BEVEILIGING

Veilig wonen is een pré om je echt thuis te voelen. Een goed beveiligingssysteem is daarom zeker het investeren waard en draagt gegarandeerd bij aan uw thuis-gevoel.

Ottenhof Elektrotechniek biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de vereisten. Wij zijn ruim gecertificeerd en leggen onder andere de volgende systemen aan:

  • Alarmsystemen van Galaxy en VideoFied

  • Camerabeveiliging van Dahua

  • Toegangssystemen van Siedle en Portadial

Meer info
Bekijk certificeringen

GEMAK EN COMFORT IN HUIS
DOMOTICA

Het behoort niet meer tot de fantasieën om de faciliteiten in uw huis elektronisch aan te sturen zoals bijvoorbeeld via een app op de mobiel.

De domotica van vandaag richten zich onder andere op comfort, veiligheid, gemak en energiezuinigheid. Met al uw apparaten op elkaar aangesloten zorgen zij voor de ultieme woonervaring. 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer info
Bekijk certificeringen

ALLES VERBINDEN
DATA-INSTALLATIES

Om een totaalpakket te kunnen bieden aan onze klanten bieden wij ook een volledige data-installatie.

Ottenhof Elektrotechniek is een Panduit Registered installer. Wij verzorgen de complete data voorziening van glasvezelaansluiting tot UTP-bekabeling door uw hele huis heen.

Kijk bij onze competenties voor wat wij nog meer bieden!

MEER INFORMATIE?
NEEM CONTACT OP
0299 72 02 78